NASTAVLJIVI ŽIČNI UPORI

Ste kupec standardnih uporov in potrebujete dobavitelja, ki bo znal prisluhniti vašim potrebam in željam? Ste na pravem mestu!

Standardne izvedbe nastavljivih žičnih uporov se uporabljajo kot pripomoček za nastavljanje enosmernih in izmeničnih tokov ali napetosti pri različnih preskusih in simulacijah obremenitev v elektrotehniki, avtoelektriki, merilnih in kontrolnih laboratorijih ter pri demonstracijah pri šolskem tehničnem pouku. Vežejo se lahko kot predupori ali kot potenciometri.

Osnova vseh izvedb nastavljivih žičnih uporov so cevi iz pirostatične keramike z uporovnimi navitji od 1 Ω do 10 kΩ po Renardovi-lestvici. Z vzporedno vezavo uporovnih navitij pri nekaterih izvedbah dobimo še vmesne vrednosti. Pri ustreznih količinah izdelujemo na zahtevo kupca tudi upore nestandardnih vrednosti in toleranc. Konstrukcija je v skladu s standardom EN 61010-1.

Posebne izvedbe so namenjene za vgradnjo v različne elektronske in kontrolne naprave. lzdelujemo jih samo po predhodnem dogovoru s kupcem. 

Pri Contrexovem poslovanju je na prvem mestu izpolnjevanje zahtev in pričakovanj naših kupcev, pri čimer nam veliko pomagajo naše dolgoletne izkušnje in visok nivo znanj.

 

Oglejte si ponudbo NASTAVLJIVIH ŽIČNIH UPOROV.

 

PRI CONTREX D.O.O. SVOJIM KUPCEM UPOROV Z OHIŠJI NUDIMO:

  • možnost izdelave poljubnih upornosti,
  • izdelava uporov moči od 160 VA do 960 VA za trajno obremenitev,
  • ročno ali fiksno nastavljanje,
  • izdelek prilagojen kupčevim zahtevam (tudi najbolj specifičnim).

S pomočjo zelo dobre organizacije in natančnega spremljanja zalog materiala, svojim kupcem zagotavljamo kratke dobavne roke. Kupcem standardnih uporov zagotavljamo rok dobave že v 7 – 14 dneh od dneva naročila. 

VISOK NIVO KVALITETE

S pomočjo nenehnega vlaganja v proizvodno tehnologijo, dvigovanja nivoja kvalitete izdelkov, kot tudi testiranja proizvodnih postopkov svojim kupcem zagotavljamo visok nivo kvalitete. Tako smo prava izbira za zahtevne kupce standardnih in posebnih izvedb uporov, ki cenijo visok nivo kvalitete.

CONTREX d.o.o.

Obrtniška 8
1370 Logatec
SI - Slovenija

Telefon:
+386 1 750 81 60
+386 1 750 81 61

Fax: +386 1 750 81 79

Email: contrex@contrex.si

Lokacija

Sledite nam tudi ...

- Facebook
- Youtube